În după amiaza zilei de astăzi, într-o postare publică pe contul său de Facebook, Liviu Dragnea povestește experiența summitului de la Galați. Vizita președintelui PSD în Galați l-a făcut să realizeze faptul că românii îi sunt alături.

Standardele duble și discriminarea în Uniunea Europeană sunt doar două din motivele luptei PSD pentru România. Țara noastră merită mai mult, iar locuitorii ei de asemenea. Românii adunați astăzi la Galați și-au exprimat dorința de a fi reprezentați cum se cuvine în parlamentul european. Ei doresc să nu mai fie ignorați și susțin partidul PSD pentru a câștiga drepturi egale cu ceilalți cetățeni europeni.

Dorința de a fi auzit și respectat nu este o inițiativă a partidului PSD, ci a întregului popor. De aceea, nu oamenii se alătură partidului aflat la guvernarea țării, ci partidul se alătură oamenilor, reprezentându-le interesele.

Citeste si...
Liviu Dragnea dă o nouă lovitură de imagine. S-a întâlnit cu Donald Trump

Povestea românilor va fi spusă mai departe la tribuna Parlamentului European de către oameni patrioți, membri ai partidului PSD, dacă acesștia vor câștiga alegerile.

Liviu Dragnea mulțumește tuturor românilor pentru susținere

Prin postarea sa, Liviu Dragnea îi încurajează pe români să nu se dea bătuți și le mulțumește pentru sprijinul acordat. Dacă dorința de a fi privit în Europa ca orice alt cetățean al Uniunii vine din inimă, patrioții vor fi mai puternici decât orice alt grup care le va sta împotrivă. Iar acest lucru se datorează faptului că adevărul este mai răsunător decât orice declarații mincinoase.

Indiferent de vârstă, indiferent de sex, indiferent de locul unde își duce traiul, toți românii merită ca drepturile lor să fie respectate.