La peste două luni de la vârful de infectări cu coronavirus din SUA din aprilie, moment în care se înregistrau în jur de 30.000 de cazuri zilnice, țara trece printr-un al doilea vârf de infectări – este a treia zi în care sunt raportate peste 50.000 de cazuri de infectare, relatează CNN.

Autoritățile se tem că evenimentele care vor avea loc cu prilejul Zilei Independenței ar putea înrăutăți situația epidemiei care deja face ravagii în Statele Unite. În ultimele 24 de ore au fost raportate 51.842 de cazuri, fapt ce face ca SUA să treacă prin a treia zi consecutivă de creștere explozivă a numărului de cazuri.

Citeste si...
Eurodeputatul Rareș Bogdan: PNL va da premierul în următorii patru ani, orice ar face cei din PSD

California, Arizona, Texas și Florida au trecut prin creșteri masive în ultima săptămână. Florida a raportat 9500 de cazuri, iar Texas a adăugat 7555 de cazuri la bilanț după câteva zile de creșteri cu 8000 de cazuri.

Statele Unite înregistrează, în acest moment, 2.793.435 de cazuri de coronavirus, conform Universității Johns Hopkins. Dintre cei infectați, aproape 130.000 au murit din cauza coronavirusului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.