Şi nu le practică cu oricine, ci chiar cu o gaşcă de băieţi, de la… Hahaha Production

  giulia-main

Cine ar fi crezut că frumoasa nevastă a lui Vlad Huidu se lasă pe mâna altor băieţi, gaşca mare de la Hahaha Production, care au pus la cale un nou single. Giulia a lansat „Jocuri deocheate” cu un concept realizat de echipă.

Giulia 2

„Deocheat este un cuvânt relativ şi s-ar putea ca mulţi să interpreteze într-un sens vulgar dacă aş răspunde da, însă ţin să precizez faptul că o relaţie de lungă durată are nevoie şi de un pic de sare şi de un pic piper!”, spune Giulia.

Giulia 1

Şi la ea în căsnicie este cu sare şi piper, dacă este să dai crezare zecilor de zvonuri legate de aşa-zisul divorţ dintre ea şi Vlad. „”Divorţul” dintre mine şi Vlad a fost un subiect extrem de speculat şi în fiecare zi aflăm lucruri noi despre relaţia noastră. Publicul ne vede mereu zâmbind, dar la finalul zilei suntem nişte oameni care au o relaţie normală şi o familie normală. Există probleme că în orice alt cuplu, dar nimic exagerat care să ne facă să divorţăm. Pe mine mă interesează muzica mea şi cariera mea şi cam atât, restul sunt doar speculaţii! Am lansat un nou single „Jocuri Deocheate” şi mă bucur să văd că fost primit bine de către prietenii mei virtuali”, mai spune Giulia.

Giulia

Mai mult, cântăreaţa spue că niciodată la ea în cuplu nu s-a pus problema vreunui divorţ. „Cred în comunicare, cred în faptul că nu trebuie să stăm mereu lipiţi unul de celălalt, avem prieteni diferiţi nu suntem mereu unul cu altul, dar în acelaşi timp avem şi multe lucruri în comun. Vlad este soţul perfect pentru mine şi tatăl ideal pentru Antonia, chiar dacă uneori ne mai contrazicem”.

Şi apoi îl iubeşte: „Îmi place că este serios şi că mă pot baza pe el şi îmi place că ştie să mă facă să mă simt specială în fiecare zi. Defectul lui cel mai mare este că îi place să meargă cu motorul!”, mai spune Giulia

 

 

Citeste si...  O mare artistă din România a urinat pe scenă