Veneţia este oraşul în care s-au logodit cei doi îndrăgostiţi

media_138012493229753300

Andra şi Măruţă s-au cunoscut în showbiz, mai exact în emisiunea pe care Cătălin o avea la TVR 2, însa s-au împrietenit abia dupa ce artista l-a solicitat să joace în clipul ei, “Băieţii şi fetele!” De atunci, cei doi sunt împreuna şi nu văd viaţa decât unul lângă celălalt.

media_138012499463026400

“Cand au decis sa dea o sansa relatiei lor, nu au vrut sa se afiseze! S-au gandit ca o expunere publica le-ar dauna si au vrut sa isi traiasca iubirea in secret! Dupa cateva luni insa, nu au mai putut sa se ascunda de prieteni sau de presa si au decis sa spuna ce simt unul pentru celalalt, mai ales ca se si logodisera in secret, la Venetia, imediat dupa Revelion, in vacanta de iarna!”, a povestit o apropiata a Andrei.

media_138012503577459200

Cu toate acestea, cei doi nu aveau ganduri de casatorie, in special prezentatorul de televiziune. “Maruta mai dorea sa copilareasca, in schimb, Andra voia sa se marite! Pentru a forta nota, intr-un moment romantic, cantareata i-a spus, in gluma fireste, ca daca o ia de sotie ii va darui sapte copii! Catalin a zambit, insa a tinut cont de ce a zis iubita lui si, in scurt timp, a cerut-o de nevasta! Apoi, la nunta, i-a intors si el gluma! I-a cerut sa se tina de cuvant! Cantareata s-a conformat si i-a daruit deja un baietel. Mai urmeaza sase…”, au povestit surse din preajma celebrului cuplu.

Oricum, Măruţă nu a ascuns niciodată faptul că vrea o familie lărgită şi că David este doar primul lui descendent. (I.G.)

Citeste si...
Jessie J sa se faca remarcata in State Unite ale Americii, unde e aproape o necunoscuta