Iată ce partide de sex te pot duce fie la spital, fie la poliţie

sex_96697800

Nu e om care sa nu se declare cel putin o data in viata nemultumit de viata sa sexuala. De aceea toata lumea este in cautare de sfaturi, idei si pozitii noi de sex. Nu intotdeauna insa, informatiile gasite sunt si cele mai potrivite.

Iata trei partide de sex care te pot trimite cu usurinta, fie la spital, fie la sectia de politie pentru a da cu subsemnatul.

Sex la duş – Indiferent de pozitie, sexul la dus poate fi periculos. Senzatia de ud si alunecos nu e intotdeauna ceea ce-ti doresti, asa ca atentie la punctele de sprijin si la antiderapante atunci cand te incumeti la sexul in dus.

sex_piscina

Sex pe treptele piscinei – Poate fi o pozitie incitanta in teorie. In practica, insa, nu este tocmai incitant sa te izbesti cu sira spinarii de muchia treptelor de la piscina. Dupa cum, n-ar fi o mare incantare nici sa stai cu fundul gol pe o gresie rece.

Sex în mare – Sexul in mare, aproape de mal, ferit de ochii lumii datorita valurilor sună incitant. Nu uita insa ca malul poate fi un adevarat pericol: scoici, pietre, cioburi, aschii. Asa ca sari peste orice varianta care implica asezarea cu fundul pe mal.

sexplaja-1373466513

Poti incerca in schimb, sexul in picioare, mai departe de mal, astfel incat apa sa va depasesca nivelul pieptului. Greutatea femeii este sustinuta partial de apa. La fel de incitatant este si sexul pe salteaua gonflabila. Femeia sta asezata burta pe saltea, iar barbatul o penetreaza din spate.

Pe langa pericolele medicale, ultimele doua pozitii mai prezinta dezanvantajul sexului in public. Asa ca, atentie, si la “spectatori”. Altfel riscati sa ajungeti fie la politie sa dati cu subsemnatul, fie pe youtube, spre deliciul iubitorilor de filmulete deocheate.

 

Citeste si...
Două vedete şi-au lăsat fără job-uri foştii soţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.