Fiecare dintre noi putem găsi date despre noi pe internet, despre care poate nici nu știm că există. Uneori, acest lucru poate fi extrem de enervent și prin urmare, doi dezvoltatori suedezi au creat o modalitatea prin care să poată fi ștearsă întreaga exisență a unei persoane de pe internet.

Wille Dahlo şi Linus Unnebäck au inventat Deseat.me. Platforma oferă o modalitate prin care poţi şterge tot ce există online despre tine, cu doar câteva click-uri.

Când te autentifici pe website cu ajutorul contului Google, acesta scanează aplicaţiile şi serviciile pentru care au creat un cont şi creează o listă din acestea, cu link-uri uşor de şters.

Fiecare cont se împerechează cu un link care poate fi şters uşor care indică spre o pagină de unsubscribe pentru serviciul respectiv. Prin doar câteva click-uri te eliberezi de asta, iar în aproximativ o oră poţi să parcurgi toate link-urile din listă.

Dacă te-ai săturat de social media şi internetul este un factor de stres pentru tine, nu există o modalitate mai simplă şi mai rapidă care să te scape de legăturile cu universul online decât aceasta.