Elena Udrea a fost eliberată miercuri din arestul la domiciliu de către judecătorii de la ÎCCJ, insa multi dintre analisti sunt convinsi ca ea știa că urmează să aiba succes in cererea ei si stia ca va fi pusă sub control la domiciliu?
 
 
udrea1
 
Un simplu gest pare să o dea de gol, sustin adversarii sai politici si nu numai: Astfel, una dintre condițiile impuse lui Udrea de către judecători a fost ca deputata să spun de unde are bani ca să trăiască. Eliberarea Elenei Udrea a fost decisă pe 16 iunie. Cu o zi înainte, Udrea și-a depus o nouă declarație de avere pe site-ul Camerei Deputaților.
 
În plus, azi, CCR a lămurit că Udrea nu mai putea fi ținută în arest la domiciliu. Oare știa Udrea de decizia CCR înainte ca ea să fie publicată? Revenind la averea Elenei Udrea, ea şi-a golit conturile de când are probleme cu legea. În noua declaraţie de avere,  se poate observa că din conturile sale a dispărut, în ultimul an, peste un milion de euro. Iar asta pentru că „avocaţii sunt scumpi”, spune Udrea, care între timp a mai vândut şi casa în care se presupune că primea şpăgile pentru care este acuzată, pentru mai bine de un sfert de milion de euro, dar a mai încasat şi o parte din sulta rezultată în urma partajului realizat la divorţul de Dorin Cocoş.
 
Elena Udrea a cheltuit sume frumoase pe avocaţii pe care i-a angajat pentru a o reprezenta în justiţie, după ce în ultimele luni pe numele său au apărut acuzaţii grele în două dintre cele mai stufoase dosare ale ultimilor ani, Microsoft şi Gala Bute.
 
Declaratia de avere a Elenei Udrea
Citeste si...
Elena Udrea poate merge în Parlament.