PNL seamănă cu o echipă de fotbal căreia ii lipseste un numar 10. Stelian Tănase e de părere că, astazi, sunt ”prea multi sefi, dar nici un lider real”, iar in partid domneste ”incertitudinea si haosul”. Tanase susține că cea mai bună mișcare în actualul context ar fi readucerea lui Crin Antonescu în fruntea PNL.

Crin Antonescu”Înca de la plecarea lui Crin Antonescu, o stare de incertitudine s-a instalat printre liberali. A venit ca lider Iohannis, a stat putin si a ajuns la Cotroceni. PNL a ramas fara conducere si asa este si azi. Nu a fost capabil sa ii gaseasca inlocuitor lui Crin Antonescu. Se mai gandeste cineva la el!? De pilda, ar putea fi ales lider la congres!? Sau propus premier la anul. Sau membru simplu in BPN.

Citeste si...  Klaus Iohannis s-a întâlnit cu judecătorii Curții Constituționale

Liberalii sunt impartiti pe gasti, intre PNL si PDL, intre linia Blaga si linia Gorghiu.

Iohannis s-a debarasat de liberali daca tot avea deja sprijinul lor. Pentru el si Ciolos negocierea cu PSD a fost singura incercare.

Dosarul Crin Antonescu nu este inchis pentru liberali, ci dimpotriva, el ramane o optiune. Exista si un scenariu B – Dacian Ciolos sa devina, la cererea lui Klaus Iohannis, liderul PNL. Inainte sau dupa alegeri”, a spus Stelian Tanase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.