Comitetul Director al SRTv a decis, miercuri, să sesizeze Comisia de Etică şi Arbitraj (CEA) din TVR în cazul prezenţei lui Victor Ponta în ediţia de duminică a emisiunii „Viaţa satului”, după cum a declarat pentru MEDIAFAX Stelian Tănase, preşedintele-director general al Televiziunii Române.

stelian_tanaseradiocluj_ro_17814200

Stelian Tănase a confirmat pentru MEDIAFAX că subiectul prezenţei lui Victor Ponta în emisiunea „Viaţa satului” a fost discutat în şedinţa de miercuri a Comitetului Director (CD) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), din care face parte şi Tănase.

„Am stat de vorbă şi am convenit să trimitem chestiunea la Comisia de Etică. Au fost păreri şi păreri. Dar, până la urmă, am convenit că este problema Comisiei de Etică”, a spus Stelian Tănase.

El a mai spus că nu va fi luată nicio măsură împotriva directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu. „Comisia de Etică va face o analiză. Nu putem să ne antepronunţăm. Comisia de Etică va spune: a fost corect, n-a fost corect, a respectat regulamentele, nu s-au respectat”, a mai spus Tănase.

Citeste si...  Stelian Tănase apreciază că in Romania s-a dat liber la furat pentru...unii