Stelian Tănase nu vede cu ochi buni numirea lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei din Partea PNL şi a avut o ieşire furibundă faţă de liberali pentru decizia luată. Acesta a scris un editorial extrem de dur pe propriul blog.

„E în această decizie fff multă pripeală. Si mult cinism de asemenea. Dar mai întii de toate este efectul lașității unor lideri liberali care nu au avut curajul să candideze ei, probînd astfel că nu își merită pozițiile din partid. De alfel, nu i-a ales nimeni acolo. PNL nu a ținut un congres de multă vreme și toate schimbările/deciziile operate după plecarea lui Crin Antonescu nu au fost validate de un conges, recte nu au nicio legitimitate. Așadar acești lideri autonumiti, niste aventurieri politicii, în sensul nelegimității lor, sunt slabi și vulnerabili. Nu au pe nimeni in spate, baza partidului le e străină. Ca si electoratul libral. PNL (prin acesti lideri) e intors spre el insusi. Acel congres nici nu e dorit, firește de acești lideri care conduc fără mandat PNL. Ciți dintre ei vor rezista trecerii prin sita unui congres!? Mai ales a unuia corect, nu unul aranjat din culise de cîțiva tartori !? Deocamdată trag de funcții cu dinții. Și au dinți, dupe cîte văd, nu glumă. Sunt niște carnasieri. Totuși sunt mai curind apți să populeze o grădină zoo, (cu banii mulți de la buget, veniți de-a gata ) decit pădurea cu libertatea ei”, a tunat Stelian Tănase.

Citeste si...  Stelian Tănase: Clanurile dau în clocot la sfârșitul mandatului Băsescu

Acesta a continuat spunând: „Am asistat la o mascaradă pregătită de cîtiva oameni din culisele PNL care il pășteau de ceva vreme pe Orban, pionul de sacrificiu. Acum două săptămîni am auzit de la un lider liberal că ceva nu e in regulă cu Orban, că nu merge bine campania, că trebuie discutat, poate nu mergem cu el etc. La zece zile Orban cade. A fost o lovitură de Palat ieri la PNL sau ce !? După mine, Orban a căzut prostește într-o ambuscadă de care unii liberali nu sunt străini. Dar nu vreau să intru in vreo teorie a conspirației, detest scenariile și speculațiile. Deocamdată spun că apariția lui Marian Munteanu – ca om providențial pentru a salva PNL în lupta pentru București – stîrnește multe nedumeriri unui om normal, dotat cu un bun simț mediu. Sunt prea multe întrebări la mijloc, se vede făcătura de la mare distanță. E un aranjament, o intrigă de culise!? De pildă – e amestecat SRI !? Dar Cotrocenii!? In cockteil intră și un grup din partid aflat în cautarea unei soluții pentru a supraviețui politic după iunie 2016, adică după un eșec electoral. Jocul PNL este la mare risc. E totul sau nimic.”, a încheiat Stelian Tănase.