În cadrul unui editorial postat pe site-ul personal, președintele-director general al TVR, Stelian Tănase, a făcut abstracție de natura publică a profesiei pe care o are, jignindu-i pe contribuabilii români din banii cărora își primește, practic, salariul lunar.

stelian_tanase_98421600

Cu toate că este reprezentantul Televiziunii Române, Stelian Tănase a încălcat neutralitatea de care TVR ar trebui să dea dovadă, definind alegătorii în mod subiectiv, în funcție de preferințele sale politice.

Astfel, șeful TVR a afirmat că alegătorii lui Victor Ponta sunt reprezentați de „babe din sate părăsite”, „bețivi de prin cîrciumile rurale” și oameni „strînși pe marginea șanțurilor”.

„Dar numericește vorbind acest electorat (al lui Klaus Iohannis, n.r.) este inferior numărului babelor din satele părăsite și bețivilor de prin cîrciumile rurale, al celor strînși pe marginea șanturilor să povestească ce le scriu copiii plecați in occident la muncă. Că din ce trimit ei trăiesc. Ăștia (spre deosebire de copiii lor) nu votează cu Iohannis, ci cu Ponta la îndemnul primarului, mai ales dacă pune și cîteva kilograme de mălai și făină în sacoșa trecută peste gard”, a scris Stelian Tănase.

La polul opus, se află, potrivit lui Stelian Tănase, alegătorii lui Klaus Iohannis: „partizanii lui Iohannis domină pe Facebook, Twitter, etc. Am citit cîteva sute de comentarii azi noapte, unele sunt de un haz nebun. Aici se află România plină de imaginație, relaxată, europeană. Dacă ar vota numai utilizatorii de online Iohannis ar cîștiga detașat”.

Citeste si...  Miting uriaș în București. Trafic restric