Unul dintre cele mai promițătoare talente de la Steaua Roşie Belgrad, baschetbalistul Michael Ojo, a murit la doar 27 de ani după ce a suferit un atac de cord.

Potrivit Le Figaro, sportivul s-a prăbuşit în timpul unui antrenament individual. Momentan nu se cunoscut foarte multe amănunte despre cauzele decesului.

Michael Ojo, născut în 1993 în Nigeria, a jucat în perioada 2012-2017 pentru echipa

Universităţii Florida State. În intervalul 2017-2018, el a evoluat pentru FMP (Belgrad), iar din 2018 a fost legitimat la Steaua Roşie Belgard.

Asemănare cu tragedia dinamovistului Ekeng
Patrick Claude Ekeng Ekeng a fost un fotbalist profesionist camerunez care a jucat ca mijlocaș defensiv. A jucat două meciuri internaționale pentru echipa națională a Camerunului la Cupa Africii pe Națiuni din 2015.


A debutat ca fotbalist profesionist la Canon Yaoundé, apoi s-a transferat în Franța, la Le Mans FC. A mai jucat la cluburi din Elveția și Spania. Ultimul club la care a activat a fost FC Dinamo București, din România.

De origine cameruneză a decedat pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo – Viitorul (3-3). Fotbalistul care juca la Dinamo a intrat pe teren în minutul 70 și s-a prăbuşit pe gazon în preajma cercului de la centrul terenului după câteva minute, fără a avea un contact în prealabil cu vreun adversar.

După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă. Ekeng a primit îngrijiri pe gazon, iar apoi a fost transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator. Ekeng fusese introdus pe gazon de doar şapte minute. Martorii oculari au relatat că medicul Mihaiela Duţă de pe ambulanţa Puls a intervenit foarte târziu.

Despre procesul Mihaelei Duță
Doctorița de pe ambulanța care l-a transportat la spitalul Floreasca a fost găsită vinovată și condamnată la închisoare cu suspendare în 2019. Aceasta a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare cu suspendare. În plus, va presta și 60 de zile de muncă în folosul comunității și va fi nevoită să plătească despăgubiri familiei fostului mijlocaș în valoare de 200.000 de euro.


Citeste si...
Baschetbalist NBA a riscat din nou carantina doar pentru a-și comanda ceva de mancare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.