Această prezentare necesită JavaScript.

Steaua ar putea deveni, matematic, astăzi, la Cluj, campioana României. Un titlu care va fi serbat însă fără cei mai importanţi oameni ai clubului roş-albastru. Asta, pentru că atât patronul Gigi Becali (55 de ani), cât şi managerul general al echipei, Mihai Stoica (49 de ani), se află în închisoare.

Dacă la precedentele succese ale Stelei cei doi erau sufletul petrecerii, acum Gigi Becali şi Mihai Stoica vor privi la televizoarele din celule cum elevii lui Laurenţiu Reghecampf se bucură pentru titlul cu numărul 25.

Patronul îşi sună non-stop angajaţii
O situaţie ingrată a fost prezentată, pentru Libertatea, de Viorel Păunescu: “Steaua joacă bine, a luat şi acest campionat la pas. Din păcate, însă, Gigi şi MM Stoica nu vor putea fi lângă băieţi când vor sărbători titlul. Cu siguranţă, lor le este cel mai greu în aceste momente. Nu pot să se bucure alături de echipă, deşi au contribuit din plin la acest succes al Stelei. E un mare of pentru ei”.

Preşedintele onorific de la Steaua a continuat: “Sigur, Gigi are nişte prieteni cu care vorbeşte tot timpul, dar îl apasă faptul că nu poate sta lângă echipă. Gheorghişor, Reghecampf sau Argăseală aşteaptă telefon de la el, pentru a rezolva toate problemele. Vă daţi seama, nu e la fel ca atunci când Gigi era liber. Asta e situaţia, sperăm ca Gigi Becali şi Mihai Stoica să revină cât mai curând lângă echipă”.

Citeste si...  Băsescu, conferință de presă la final mandat. Mesaj transmis de Ponta.