Sportivii de la CSM Bucureşti, de la secţiile de handbal, baschet, volei şi rugby, au ajutat, miercuri, la deszăpezirea străzilor din Capitală şi au anunţat, prin vocea directorului general al clubului, Alin Petrache, că vor face acelaşi lucru şi joi.

”Oraşul tău, echipa ta» nu este doar un simplu slogan, ci o realitate pe care CSM Bucureşti o transpune în fapte. Sportivii celui mai performant club al Capitalei au ieşit astăzi de dimineaţă pe străzile din centrul oraşului, ajutând la deszăpezirea trotuarelor. Juniori şi seniori, deopotrivă, de la secţiile de handbal, baschet, volei şi rugby, au pus mâna pe lopeţi şi timp de câteva ore au făcut, probabil, cel mai bun şi mai civic antrenament posibil”, se arată într-un comunicat al clubului din Bucureşti.

Citeste si...
Parlamentul European a decis cate locuri revin Romaniei

Sportivilor li s-a alăturat şi directorul general al CSM Bucureşti, Alin Petrache. „Este o lecţie de civilizaţie, asta cred. Nu ne-a obligat nimeni, am considerat că este normal să facem asta. Şi acum ne află la curăţat pe Calea Victoriei şi, culmea, o terminăm într-o oră şi jumătate”, a declarat Alin Petrache, anunţând o nouă acţiune pentru ziua următoare: „Joi va urma un alt bulevard, e o surpriză, dar vom fi acolo”.