Simona Halep (28 de ani) va susţine în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 03:30, al treilea meci la Australian Open. Fostul lider mondial o va întâlni pe rusoaica Yulia Putintseva (25 de ani).

În urma ultimelor rezultate obţinute la turneul de la Melbourne, Simona Halep a devenit a treia favorită la câştigarea turneului de Grand Slam. Cotele caselor de pariuri s-au modificat, după eliminarea jucătoarelor precum Naomi Osaka şi Serena Williams, astfel că în ceea ce priveşte cotele lui Halep acestea au ajuns să varieze între 7,5 şi 8, de la 10 – 11.

În cazul în care va trece de rusoaică, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Catherine Cartan Bellis (600 WTA, 20 de ani) şi Elise Mertens (17 WTA, 24 de ani).

Citeste si...
Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a abandonat meciul: Cred că trebuie să ia o pauză mai lungă acum. Trebuie să depășească această probemă fizică

Principala favorită la câştigarea turneului, conform caselor de pariuri, este Ashleigh Barty, cotată cu 4, în timp ce pe locul doi se află Karolina Pliskvova, cu o cotă de 7.

În acest moment, Simona Halep a urcat pe locul trei în clasamentul WTA.