Surse senatoriale PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca ‘se poate intampla orice’ in cazul cererii de arestare a senatorului Dan Sova.

dan-sova

Pe de-o parte, spun sursele citate, exista o decizie a grupurilor reunite PSD din Parlament sa se voteze toate cererile care ajung în plen. Pe de alta parte, spun surse senatoriale PSD, ‘votul este până la urmă secret’ si fiecare poate vota dupa cum ii dicteaza propria constiinta.

La sedinta saptamanala a senatorilor PSD, cazul Dan Sova nu a fost discutat. Potrivit unor surse senatoriale PSD, liderul Ilie Sarbu nu a impus un vot categoric in acest sens si nici nu a vorbit despre faptul ca scaparea lui Sova ar aduce prejudicii de imagine partidului.

De altfel, nici Victor Ponta nu a fost ferm. El nu a cerut nici un vot clar pentru arestare dar nici nu a criticat solicitarea DNA.

Solicitarea procurorilor urmeaza sa fie analizata, miercuri, in comisia Juridica a Senatului, dupa care, cel mai probabil saptamana viitoare, plenul se va pronunta cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova.

Citeste si...  S-a aflat motivul pentru care pesediștii au așteptat jumătate de oră pentru începerea ședinței PSD