Din puşcărie, Frank Colin transmite că nu mai vrea ca soţia lui să sufere

frank-colin-maria-marinescu-divort

Frank Colin, sotul Mariei Marinescu, pare impacat cu gandul ca aleasa lui este chitita sa divorteze. Francezul, aflat in inchisoare langa Marsilia fiind implicat in dosarul „Soimul cu cocaina”, sustine ca o va iubi si o va respecta la romanca pana va muri.

Maria Marinescu a decis sa divorteze de sotul ei, Frank Colin, aflat in inchisoare, si sa isi vada de viata mai departe fiind sigura ca partenerul ei, inca necondamnat, va ramane dupa gratii multi ani de acum inainte.

Maria-Marinescu-Levin-si-Frank-Colin1

Decizia divortului nu l-a surprins nespus de mult pe Colin, el sustinand ca a fost de acord sa se separe legal marturisind totusi ca o va iubi si o va respecta la aleasa lui pana la moarte.

„O iubesc pe Maria, iar ea ma iubeste enorm pe mine, insa nu vreau sa mai sufere din cauza mea. Ea are o meserie, este foarte buna in ceea ce face, insa oamenii o catalogheaza acum drept sotia lui Frank, ala din inchisoare. Tot ceea ce ma intereseaza e ca sotia si fiul meu sa fie bine. Am luat decizia de a divorta de comun acord.

Am suferit amandoi. Este o decizie grea, insa asa este cel mai bine. Ne-am vazut destul de des, vine cam la o luna, doua, la mine. Vorbesc mereu cu fiul meu, insa el stie ca tati e plecat la munca. Maria este o mama extraordinara, copilul meu primeste din partea ei toata iubirea pe care eu nu am putut sa i-o ofer de cand sunt aici. Chiar daca eu si Maria vom divorta, in fata lui Dumnezeu suntem legati pe veci. Ea pentru mine va fi mereu Maria Colin, sotia mea. O voi iubi si respecta pana am sa mor”, a declarat Frank pentru presa mondenă.

maria-marinescu-frank-colling-cununie

Frank Colin sustine ca nu este vinovat in dosarul „Soimul cu cocaina” si ca va fi eliberat. Astfel, va fi despagubit pe stat, pentru ca a stat pe nedrept in inchisoare timp de 1 an, cu 100.000 de euro.

„Dupa ce am sa ies din inchisoare, am sa ma ocup de fiul meu, imi e tare dor de el. Am refuzat ca Maria sa mi-l aduca aici, nu vreau ca baiatul meu sa ma vada aici”, a adaugat el.

Citeste si...
Afla cat va dura relatia, in functie de diferenta de varsta dintre tine si partener