Toata lumea o stie pe cantareata Andreea Balan, dar mai putina lume il cunoaste pe sotul ei, actorul George Burcea. Intr-un interviu acordat click.ro, el vorbeste despre familie, copil si, nu in ultimul rand despre rolul sau din serialul Antenei 1 <Baieti de oras>.

 

<Ai jucat în scurt metraje, filme, dar şi în multe reclame…

Am avut trei reclame pe post, noi. Trebuie să mai iasă una, în toamnă. Sunt preferat în astfel de reclame, în special la medicamente.

Am observat o transformare la soţia ta, Andreea Bălan. Se pare că nu mai e Andreea cea de ieri şi am vrea să ştim aportul tău.

Cred că nici eu nu mai sunt George cel de ieri sau cel de acum 5 ani. E normal să ne schimbăm în bine şi să o fi schimbat în bine şi pe Andreea. Sper că eu am schimbat-o pe ea şi ea m-a schimbat pe mine. Nu cred că e vorba de schimbare, ci de acceptare şi de completare într-o relaţie.

Vă sfătuiţi unul pe altul?

Dacă e cazul, da. Nu-mi permit să-i dau mega sfaturi. Ea are o activitate artistică mult mai bogată ca mine, dar pot să îmi dau cu părerea despre multe lucruri. Şi atunci, dacă ei îi place, ia în considerare sfatul, dacă nu, nu.

Sunt foarte multe exemple în showbiz, în care soţia cântă şi soţul e impresar. Nu te-ai gândit şi tu la asta?

Nu. Ştiu că asta se învaţă. Nu e mega dificil. Cred că trebuie să-şi facă treaba cel care trebuie să o facă. Iar eu să o fac pe a mea. O relaţie, când devine afacere, devine mai complicată. Şi mie nu-mi plac lucrurile complicate. Îmi place ca totul să fie simplu, să ne împăcăm bine, să nu ne certăm, eu să-mi văd de treaba mea, tu de a ta… Dar hai să nu amestecăm lucrurile.

Am văzut că faceţi vlog împreună şi în câteva filmuleţe aţi intrat în bucătărie.

Citeste si...
Iată cum ne afectează prea mult somn

Ei i-a venit ideea, face vlog de câteva luni. E o şmecherie, că i-am arătat în filmuleţele alea să gătească. Pentru că am zis că dacă eu ştiu să gătesc, cât o să mai stau în bucătrie? Aşa că am zis să o pun pe ea să gătească şi să înveţe. E o chestie psiholgică. O învăţ toate felurile de mâncare şi apoi nu trebuie să mai intru eu (râde).

Ce urmează în cariera ta? Toată lumea merge în reality-show-uri, în emisiuni de transformări…

Am fost invitat la discuţii la reality-showuri, dar totul este bine până la partea financiară. Când este vorba de partea financiară e mai dificil. Ori plătesc foarte prost, ori nu plătesc deloc… Scuzaţi-mi cuvintele, nu lucrăm pe prune, lucrăm pe bani şi nu pe 100 de lei. Aşa că prefer să caut proiectele cele mai bune, care cred eu că mă avantajează cel mai mult.

Totul este bine acasă?

Toată lumea e sănătoasă, Ella (fetiţa lui şi a Andreei Bălan, n.r.) este bine, la fel şi mama soacră şi toată lumea.

Apropo, de ce îi acoperiţi fetiţei mereu chipul pe reţele sociale?

Pentru că e foarte mică. Are timp să-şi arate faţa, să-şi facă profile pe reţelele sociale. Nu ştiu cu cine seamănă. E o combinaţie între mine şi Andreea. Are nasul meu şi barba Andreei. Important este să fie sănătoasă, nu contează cu cine seamănă. Acum nu o arătăm, când va fi momentul, o va vedea toată lumea.

O vom vedea pe coperta unei reviste?

Nu ne-am propus asta! Nu am făcut un scop să “o vindem” unei publicaţii. Pur şi simplu nu am vrut încă să o arătăm. Şi în momentul când vom fi pregătiţi, pentru că ea nu poate spune că este, o veţi vedea. Deocamdată are un an şi 9 luni.

Mulţi înainte. Crezi că va fi o bună actriţă sau o bună cântăreaţă?

Mulţumim! Cred că amândouă>, a marturisit sotul Andreei Balan, intr-un interviu acordat Click. 

Sursa foto: click.ro