Soția lui Randy Meisner, membru fondator al grupului rock Eagles, s-a împușcat în week-end în timp ce umbla cu o armă de foc. Se pare că soția lui Randy Meisner, Lana Meisner s-a împușcat din greșeală. Poliția din Los Angeles a emis un comunicat în care au prezentat întâmplările.

„Đuminică, în jurul orei 17:30, ofițerii care patrulau în partea de nord a metropolei californiene au intervenit la apelul unei femei care cerea ajutor, se pare, față de un bărbat probabil beat „, se arată în comunicatul poliției. La nici duă ore de la plecarea polițiștilor, aceștia au primit un nou apel de urgență pentru o împușcătură. „Au găsit-o pe dna Meisner împușcată. Femeia a fost declarată moartă la fața locului de personalul de pe ambulanță”, adaugă comunicatul.

Citeste si...  Misterul dispariţiei unui submarin francez, în urmă cu 51 de ani, pe cale de a fi dezlegat

După ce s-au făcut primele cercetări de către detectivi și de poliția medico-legală, autoritățile au stabilit că moartea dnei Meisner a fost considerată accidentală. Polițiștii au spus că Lana Meisner „a manipulat o pușcă dintr-un dulap și, în timp ce o scotea din cutia ei, un alt obiect din cutie a alunecat și a atins trăgaciul. Glonțul a ieșit și a rănit-o mortal pe dna Meisner”.

Soțul acesteia, Randy Meisner, basist de 69 de ani, coautor și interpret al piesei grupului Eagles „Take it in to the Limit”, a cooperat cu poliția, adaugă comunicatul.