Peter Crouch (39 de ani) este căsătorit din 2011 cu celebrul model Abbey Clancy (34 de ani). Cei doi, care au împreună 4 copii, au acceptat să vorbească despre viaţa din perioada pandemiei de coronavirus.

Printre altele, Abbey Clancy a spus că în timpul carantinei a consumat atât de mult alcool, încât a îmbătrânit-o cu 10 ani.

„A fost mult prea mult alcool consumat. Simt că am îmbătrânit 10 ani în această carantină. Dar chiar m-am bucurat de carantină. E un lucru atât de special să pui pauză şi să îi ai pe soţul şi pe copii tăi lângă tine în fiecare zi.

Suntem atât de ocupaţi să alergăm ca nişte găini fără cap, aşa că sunt foarte recunoscătoare pentru perioada asta. Au fost momente în care eram epuizaţi, iar copiii ne scoteau din minşi, dar în final mi-am dat seama că iubesc asta.

Citeste si...
Fiica lui Kim Basinger îşi copiază mama în tot ce face

Copiii mei se trezesc la 6 fără un sfert şi la 8 seara sunt toţi în pat, aşa că practic eu şi Peter avem doar o oră împreună înainte ca eu să adorm.”, a spus Abbey Clancy, conform The Sun.

Fostul atacant al lui Liverpool şi-a anunţat retragerea din fotbal în vara trecută. Acum, el este gazda show-ului Save Our Summer, de la BBC.

Peter Crouch şi Abbey Clancy sunt căsătoriţi din 2011
Fostul fotbalist al naţionalei Angliei s-a însurat cu modelul Abbey Clancy în 2011.

Cei doi au împreună 4 copii: Sophia (9 ani), Liberty (5 ani), Johnny (doi ani) şi Jack (11 luni).