Valerie Cioloş-Villemin, soţia noului premier al României, Dacian Cioloş, este expert în agricultură, la fel ca soţul ei. Totuşi, aceasta are şi alte talente: scrie poezii, cântă la pian, dar şi vocal.

Valerie-si-Dacian-Ciolos„Ca să evităm să intre în conflict de interese nu a putut să lucreze în domeniul pentru care s-a pregătit, s-a apucat de muzică în ultima perioadă, şi-a activat o pasiune mai veche din copilărie. Cântă pentru ea, pentru plăcerea ei… vocal şi la pian”, a declarat Dacian Cioloş.

Deşi muzica este pentru ea doar o pasiune care-i ocupă timpul liber, soţia premierului Cioloş are o voce foarte frumoasă şi nu ezită să o etaleze şi să-i încânte pe cei din jurul său atunci când are ocazia. Una dintre aceste ocazii a fost în urmă cu câteva săptămâni, la Alba Iulia.

Citeste si...  Udrea: Maior mi-a spus de existența fotografiilor cu Bica la Paris înainte să fie date publicității

Valerie Ciolos-Villemin a participat la un spectacol organizat de Primărie cu ocazia Zilei Încoronării. Franţuzoaica a urcat pe scenă desculţă, îmbrăcată într-o rochie albă şi a interpretat câteva melodii de pe albumul „Grace”, fiind acompaniată de cor.