Ea şi-a luat o vacanţă după ce a câştigat varianta britanică a show-ului „Dansez pentru tine”

crouch1

Învingătoare în a 11-a ediţie a show-ului Strictly Come Dancing (varianta britanică a emisiunii „Dansez pentru tine”, Abbey Clancy a decis să-şi ofere cadou o vacanţă superbă în Dubai, alături de cei doi copii.

zwz2

În vârstă de 27 de ani, soţia cunoscutului fotbalist Peter Crouch şi-a etalat silueta pe plajă, unde a atras toate privirile.

zwz

Cum Peter Crouch a fost nevoit să rămână în Anglia pentru partidele pe care Stoke le are programate în această perioadă în Premier League, Abbey s-a bucurat de soare singură şi a postat pe contul ei de Twitter mai multe imagini care i-au încântat pe fani.

abbey1

Participantă în varianta britanică a show-ului „Dansez pentru tine”, Abbey Crouch, soţia celebrului fotbalist englez Peter Crouch, în prezent la Stoke City, le-a dat de lucru fotografilor tabloidelor din Albion în ultimul timp.

fata234

După nenumărate apariţii care au şocat, superba blondă de 27 de ani le-a arătat englezilor cât de mult au ajutat-o antrenamentele pentru show-ul transmis de BBC să îşi menţină silueta.

ab1

În sezonul 11 al celebrului show, Abbey a făcut pereche cu dansatorul profesionist Aljaž Skorjanec şi se numără printre favoriţii publicului.

abbey22

Publicaţiile din Anglia au remarcat în repetate rânduri implicarea blondei în concurs şi faptul că repetă de multe ori de dimineaţa până seara pentru a prezenta un moment fără erori.

ace11

Fotomodel de succes în Marea Britanie, Abbey Crouch (Clancy) a devenit şi mai cunoscută, după ce a acceptat să participe în cea mai recentă ediţie a emisiunii „Strictly Come Dancing” (Varianta britanică a show-ului „Dansez pentru tine”, transmis în România de ProTV).

Citeste si...
Cel mai apreciat fotograf de modă este o fată supranumită Lady Gaga de România!