Managerul de imagine anunţă că starea de sănătate a fostului pilot este stabilă

schumacher

Corrina Schumacher i-a rugat, astăzi, pe jurnalişti să se retragă din faţa spitalului şi să-i confere soţului său, aflat în comă de 9 zile, o minimă intimitate.

Sabine Kehm, managerul de imagine al lui Michael Schumacher, a confirmat, printr-o scrisoare către reprezentanţii mass media, că starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1 este stabilă.

„Starea lui Michael este stabilă, dar doctorii îl ţin în continuare sub observaţie atentă”, a anunţat Sabine Kehm.

Bild susţine că echipa medicală caută cea mai bună variantă de continuare a tratamentului, dar nu se poate pronunţa asupra momentului în care Michael Schumacher va fi scos din coma indusă. Pericolul este în continuare prezent, iar doctorii francezi sunt extrem de precauţi.

Luni, un apropiat al septuplului campion mondial al Formula 1, anunţase că starea de sănătate a pilotului german „s-a ameliorat uşor”.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot „stabilă”, dar „critică” de către echipa medicală.

„Starea clinică a lui Michael Schumacher este stabilă şi el este sub tratament. Totuşi, echipa medicală continuă să aprecieze că situaţia sa este critică. Apropiaţii pacientului ne solicită să nu oferim detalii despre tratamentul lui, iar din această cauză nu intenţionăm să susţinem o nouă conferinţă de presă, nici să difuzăm vreun comunicat scris în viitorul apropiat”, se arată în comunicat dat publicităţii la opt zile după accidentul fostului pilot.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

 

 

 

Citeste si...  Mergea şi Draganja, în semifinale la Roland Garros!