Ministrul Sănătății susține că se bucură de majorarea bugetului Ministerului Sanatatii, fiind multumit inclusiv de depunerea amendamentelor prin care Liviu Dragnea cere diminuarea bugetelor serviciilor de informatii si transferul banilor pentru programe de sanatate.

„Nu pot decat sa ma bucur ca exista amendamente pentru sanatate. Vtamina D nu e o inventie a dlui Dragmnea. E o propunere a comisie de endocrinologie. Cred ca trebuie sa ne bucuram. Bugetul Ministerului Sanatatii are parte de o crestere istorica”, a declarat Sorina Pintea.

Liviu Dragnea a depus mai multe amendamente la proiectul de buget prin care cere reducerea bugetului SRI cu aproximativ 450 milioane de lei, urmând ca suma sa fie alocata Ministerului Sanatatii.

Citeste si...
Vezi ce spune primarul Moscovei despre populația infectată cu coronavirus

O parte din suma, 295 milioane lei, va ajunge din bugetul SRI la Sanatate si va fi destintata programelor: Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali.

De asemenea, se solicita si diminuarea bugetului SPP cu 50 de milioane de lei. De la SIE se cere taiere a 30 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.