Scandalul din jurul cazului Ponta si a demisiei sale care intarzie sa apara genereaza alte conflicte in care sunt atrasi, fara voia lor, oameni cu functii de raspundere.
 
sorin-oprescu
 
 
Tambalaul s-a mutat duminica de pe ecranele televizoarelor, in strada, unde protestatarii PMP, in frunte cu Eugen Tomac, presedintele partidului, s-au confruntat cu jandarmii care nu i-au lasat sa protesteze si sa ceara demisia premierului Ponta in Piata Victoriei.
 
Problema a fost de fapt lipsa unei autorizatii pentru protestul organizat de PMP. Acestia sustin insa ca fara niciun motiv, Primaria Capitalei, condusa de Sorin Oprescu a refuzat sa le dea autorizatie. Si astfel inca un personaj de pe tabla de sah a politicii este tras in scandalul din jurul cazului Ponta.
 
„PMP a organizat un miting (Mişcarea Populară pentru Demiterea Premierului Ponta) în faţa guvernului, la care a cerut demisia lui Victor Ponta. Aproximativ 3000 de membri şi simpatizanţi ai PMP au participat.
 
PMP a cerut Vineri, 5 iunie 2015, aprobare pentru organizarea mitingului, după chemarea lui Victor Ponta la DNA. Primăria condusă de Sorin Oprescu a refuzat acordarea autorizaţiei.
 
Regretăm ca instituțiile autorizate ale statului n-au asigurat condiții optime de desfasurare a mitingului”, transmite PMP intr-un comunicat de presa.
Citeste si...
Informatia zilei: UNPR nu îl mai susține pe Ponta la o nouă moțiune! Urmeaza demisia premierului