La doua zile dupa ce a aflat ca a fost denuntat la DNA de Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti si la doar o zi dupa ce municipalitatea a remis presei un comunicat cu amanuntite explicatii pe acest subiect, Sorin Oprescu a simtit nevoia sa aiba si o reactie in nume personal vizavi de situatia creata. Edilul se considera calomniat si catalogheaza actiunea monseniorului de la Catedrala Sf Iosif din Capitala ca fiind ” o forma de presiune” asupra sa. Primarul General a decis sa il actioneze in judecata pe cel care i-a adus acuze grave legate de constituirea unui grup infractional organizat care impiedica demolarea Cathedral Plaza.

Sorin Oprescu

”Pentru vorbele otrăvite care sunt scrise acolo, cu tot respectul pentru monsenior, mă voi duce să mă plâng și eu de denunț calomnios”, a declarat Sorin Oprescu, la Pro TV.

Citeste si...
3 zodii care se imbogatesc peste noapte in luna mai! Le pică banii din cer

Primarul s-a aparat in fata acuzelor care i-au fost aduse argumentand ca nu poate demola peste noapte Cathedral Plaza pentru ca asteapta decizia definitiva a instantei, dezicie care pana in acest moment nu i-a parvenit. Sorin oprescu a mai explicat si ca s-a consultat cu specialistii si ca au ajuns cu totii la concluzia ca demolarea cladirii care a starnit atat de mult scandal, s-ar putea solda cu pagube mari si ca exista riscul alunecarii de teren, ceea ce, in mod evident, ar afecta inevitabil si Catedrala Sfantul Iosif.