Fostul primar al Bucureştiului, Sorin Oprescu a fost întrebat dacă ar mai candida pentru postul de Primar al Capitalei. El afirma luni, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, că a început să opereze la Spitalul Universitar şi că i se pare „formidabil” că poate să muncească din nou. Întrebat de presă dacă se mai întoarce la Primăria Generală a Capitalei, Oprescu a spus zâmbind: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani”.

„Am început să operez şi să îmi fac meseria pe care mi-am făcut-o 32 de ani. Nu e nimic formidabil. Formidabil este că pot să muncesc”, le-a spus Sorin Oprescu, jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Citeste si...  Nadia Comăneci a primit sute de mesaje de felicitare la împlinirea a 55 de ani

Sorin Oprescu a mers, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii discută în camera preliminară, rechizitoriul refăcut parţial şi întors de la DNA. „S-a discutat noul rechizitoriu. S-au ridicat excepţiile. S-a cerut retrimiterea către Parchet. Sentinţa este în pronunţare. Nu am depus nicio cerere pentru ridicarea controlului judiciar, nici nu a fost vorba despre aşa ceva”, a declarat Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.