La început de 2015, Sore revine cu o piesă emoţionantă şi intensă, “Magnet de frigider”. Single-ul spune povestea uneia dintre cele mai importante întâlniri pe care un om le are în viaţă, cea cu dragostea.

Sore Magnet de frigider

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, fiind lansată sub egida MediaPro Music. Muzica este compusă de Mihai Andrei, iar versurile au fost scrise de Sore, în colaborare cu Smiley şi Elena Morosanu.

“Magnet de frigider” beneficiază şi de un videoclip la fel de emoţionant, regizat de Iura Luncaşu. Acţiunea clipului se derulează pe parcursul celor patru anotimpuri, ca metaforă a evoluţiei unei relaţii. Filmările au fost realizate într-o manieră total inedita pentru videoclipurile din România, acesta fiind primul clip al artistei filmat cu tehnica „one shot”.

“‘Magnet de frigider’ este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi iubeşte. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagonişti. O iubire intensă, dar şi complicată, cu suişuri şi coborâşuri. Finalul poveştii poate părea trist, dar, de fapt, oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor”, a spus Sore.

Alături de Sore, în videoclip îi regăsim pe actorii Emilian Oprea şi Andreea Vasile, colegii artistei din lungmetrajul “De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu, a cărui premieră va avea loc în februarie.

Citeste si...  SORE A FOST TRANSFORMATA IN LARA CROFT