Pe 11 februarie, Sore a fost prezenta la Festivalul International de Film de la Berlin, alaturi de echipa filmului „De ce eu?”, si a asistat la premiera mondiala a peliculei din a carei distributie face parte.

Sore--la-Festivalul-International-de-Film-de-la-Berlin
„De ce eu?”, in regia lui Tudor Giurgiu, s-a aflat in selectia oficiala a Festivalului la sectiunea Panorama. Filmul prezinta cazul controversat al mortii unui tanar procuror roman, Cristian Panait, un caz extrem de mediatizat in Romania, in anul 2002. Sore joaca rolul Alinei, o studenta la Drept care se indragosteste de procurorul Panait.

„Pentru mine fost o onoare sa ma aflu alaturi colegii mei la Berlin. Am trait niste emotii extraordinare la premiera filmului si ma bucur enorm ca am avut sansa sa fac parte din acest proiect minunat. Va invit pe 27 februarie la cinema, sa vedem impreuna premiera filmului in Romania.”, a declarat artista.

Sore

Sore s-a aflat la Berlin alaturi de regizorul Tudor Giurgiu si actorii Emilian Oprea, Andreea Vasile, Liviu Pintileasa, Mihai Smarandache, Mihai Constantin si Alin Florea.

Citeste si...  REVELION cu mult fast la TVR 2 "Drag de Romania mea"