Sore a reusit sa castige inimile romanilor dupa ce a aparut in trupa Lala Band, iar mai apoi in serialul Pariu cu viata. Visul ei cel mare nu s-a implinit, acela de a canta o piesa cu Antonia sau cu idolii ei de peste Ocean: Pink si Bruno Mars.

Această prezentare necesită JavaScript.

Viata de artist nu este deloc usoara. Sore spune ca munceste foarte mult, insa nu se plange si merge inainte pe drumul pe care l-a visat dintotdeauna.

“Sunt extrem de norocoasa pentru ca sunt sanatoasa si am putere de munca sa fac tot ce imi trece prin cap. Am noroc sa mi se implineasca multe vise, am noroc sa cunosc oameni frumosi, insa stiti cum se spune… norocul ti-l mai faci si singur”, a spus Sore.

Visul ei cel mare nu a fost inca implinit. Sore isi doreste sa cante o melodie impreuna cu Antonia. Vara asta are un program foarte incarcat, insa pentru o astfel de colaborare si-ar face cu siguranta timp.

“Sunt multi artisti care imi plac, asa ca alegerea este dificila. Cred ca din Romania ar fi interesant sa scot o piesa cu Antonia iar din strainatate visez la Pink, Bruno Mars si Disclosure”, a spus Sore pentru ProTvmagazin.

Citeste si...  Sore nu se mai ascunde! "Am o problema! Sunt sub tratament"