Sore a intrat în opt luni de sarcină şi a început deja să puna la punct detalii despre venirea pe lume a micuţei. Aceasta a stabilit deja cine o va creştina pe fetiţa sa.sore

Sore a păstrat mult timp secretă relaţia sa cu un tânăr avocat şi nu a dorit să ofere prea multe detalii depre viaţa sa personală. Aceasta a şocat în luna octombrie când a anunţat că este însărcinată şi că urmează să aducă pe lume o fetiţă.

Sore a fost extrem de activă de şi este însărcinată. Aceasta a muncit în permaneţă şi a avut zile când a stat pe drum şi 12 ore pe zi. În plus, a înregistrat, a repeat coregrafii şi a mers la sedinţe foto şi la concerte aproape în fiecare weekend. Datorită programul foarte încărcat Sore nici nu s-a îngrăşat foarte mult. Aceasta a luat în greutate numai cinci kilograme.

Citeste si...  SORE E INSARCINATA IN 4 LUNI

Chiar dacă a fost extrem de ocupată, Sore a reuşit să vorbească cu Antonia pentru ca aceasta să-I creştineye fetiţa.”Antonia si Alex Velea vor boteza fetita. Mi se pare ceva normal, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Sore si Antonia sunt cele mai bune prietene. In ultimele luni, cele doua s-au apropiat si mai mult, au avut subiect de discutie. Antonia i-a dat in permanenta sfaturi, a invatat-o ce sa manance, cum sa se imbrace sa se simta mai comod. Tot felul de sfaturi”, a declarat un apropiat al artistelor.