Sorana, despre Ştefan Bănică: „Viaţa privată îi aparţine”

sorana_11288900

Sorana, ex ASIA, este verişoara lui Ştefan Bănică Jr, iar zvonurile apărute pe seama relaţiei din artist şi Lavinia Pârva au deranjat-o, astfel că a decis să ia atitudine.

Sorana, ex ASIA, a postat pe Facebook un mesaj în care încearcă să scoată în evidenţă că există probleme mai importante în România, decât subiectul Ştefan Bănică şi noua iubită.

„Ma uit siderata la televizor. Intreaga zi, pe toate posturile, subiectul principal, Stefan Banica jr. Pe bune? Unii oameni nu au ce face? Si nu stiu cum se face dar viata lui este comentata de niste oameni care au o viata de familie buna de dat exemplu. La asa nu. Cat despre cei din presa care m-au sunat sa-mi ceara parerea… chiar daca Stefan este verisorul meu, viata privata îi apartine iar eu nu pot decat sa ma bucur pentru alegerile facute, atat timp cat il fac fericit. Am rezolvat problema cainilor vagabonzi? Ii ucidem, nu? Ca e mai simplu. Si problema abuzurilor am rezolvat-o, nu? O ingropam. Un subiect, o saptamana, pe toate posturile si mai mancam si noi o paine. Ce rapid le rezolvam pe toate. Propun si o saptamana de economia Romaniei ca sa iesim din faliment.”, a scris Sorana.

Citeste si...  Gravida lui Pepe pofteşte la bere