Sorana Darclee, fosta componenta a trupei Asia, a ajuns in acest weekend la spital. Vedeta a avut dureri de cap cumplite si febra.

Sorana-ex-Asia--de-urgenta-la-spital--Diagnostic-crunt-

Cel mai tare a speriat-o gandul ca ar putea avea meningita.

„Am avut dureri de cap cumplite timp de doua zile. Am luat toate pastilele posibile pe care le stiam, desi eu iau foarte rar medicamente, iar durerile de cap nu au disparut. M-am speriat ingrozitor, nu o auzeam decat pe mama care inca de cand eram mica imi zicea sa nu ies cu parul ud pe strada ca racesc puternic la cap si risc sa fac meningo-encefalita. Intr-un final, duminica, mi-am luat inima in dinti si m-am dus la Institutul de Boli Infectioase Dr. Matei Bals, la Urgenta, unde am fost preluata pe loc de specialisti. Mi s-au pus perfuzii de trei ori, iar durerile nu au cedat sub niciun chip”, a declarat Sorana.

Durerile de cap au perisitat, iar medicii au hotarat sa ii faca vedetei niste analiza mai amanutite. „Asa s-a ajuns la radiografie pulmonara, unde mi-a fost descoperit un microb la plamani. Nu este vorba despre un microb viral sau anaerob, ci de unul pe care l-am facut pur si simplu singura de la stres si oboseala. M-am temut de meningo-encefalita si am dat de altele. Totusi, e bine ca am descoperit ce am si de la ce mi se trag durerile de cap cumplite pe care le-am avut in ultimele trei zile. Ma durea capul atat de tare, il simteam ca intr-o menghina. Acum iau antibiotice puternice, o pastila si jumatate la 24 de ore, nu am voie sa mananc sarat si trebuie sa fiu atenta la alimentatie. Intradevar, eu de multi ani sufar de migrene si pentru mine durerile de cap sunt oarecum la ordinea zilei, insa, ce am indurat acum a fost peste puterea mea de suportabilitate. Am stat internata doar cateva ore si seara am parasit spitalul pe picioare. Voi continua sa iau antibiotic si in urmatoarele 5 zile. Medicul mi-a zis ca durerile vor disparea, abia dupa ce scap de microbul din corp”, a spus artista.

Citeste si...  ELENA UDREA rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile