Sorana, fosta membră a formației ASIA a rememorat un moment îngrozitor din trecutul ei, după ce a văzut la tv cazul polițistului cercetat pentru pedofilie. După 23 de ani, artista a povestit cum a fost la un pas de a deveni victima unui agresor sexual.

„Nu obișnuiesc să îmi dau cu părerea despre tot ce se întâmplă în lume ori la noi în țară. Și asta pentru că nu am o părere despre tot ce mișcă.

De acesta dată o iau personal pentru că am trecut printr-o experiență similară celei care face atâta vâlvă în acest moment.

Așadar iată o discuție simplă, sinceră și din suflet.

În primul rând, mă bucur că există Facebook și toate celelalte rețele de socializare care ne ajută să ajutăm și pentru anumite momente ori cauze, să devenim o mare comunitate.

Citeste si...
Polițist tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuți

În copilărie era să devin victima unui abuz sexual. Am povestit despre acest lucru și de fiecare dată când o fac, mă găsesc din nou fetița de 12 ani care nu știu cum a găsit forța de a riposta.

La acea vreme astfel de subiecte nu erau mediatizate, așa că tot ce am învățat despre “se poate întâmplă“ a fost de la părinții mei. Mama la rândul ei a trecut printr-o poveste similară și datorită ei, pe lângă tot ce mi-a adus la cunoștință, am fost pregătită pentru un astfel de moment.

“Mama dacă se întâmplă ceva, dai, tipi, fugi, strigi cât de tare te țin plămânii“.