Un accident de maşină era s-o nenorocească. Creatoarea de modă Sonia Trifan a stat patru ore în operaţie, iar cele mai mari probleme au fost la… silicoane!sonia_trifan.

„Nu am purtat centura de singuranţă. Tot din cauza silicoanelor. Să ştiţi că aveam o problemă, având în vedere că eu tot simţeam că implantul este uşor deplasat. În momentul în care îmi puneam centura de siguranţă, aveam o problemă. Nu mă simţeam bine. Abia plecasem de acasă, nu am pus centura de siguranţă, şi cum a trebuit să frânez, un individ nu a dat, bineînţeles că nu a dat semnal că parchează, şi m-am oprit exact în spatele lui. Şi o maşină care este într-adevăr bună şi m-a salvat, a explodat airbagul direct în sânul meu stâng.

Operaţia a fost foarte grea. Mi-a cusut muşchiul, mi-a scos implanturile vechi, mi-a pus alte implanturi şi în partea stângă am şi nişte aţe, nişte chestii băgate pe dinăuntru ca să poată să îmi susţină acum muşchiul care este refăcut. A fost pentru mine groaznic, a fost o foarte mare problemă cu anestezia în momentul în care am ieşit din operaţie. Nu reuşea deloc să mă trezească din anestezie . A fost o perioadă mai dificilă”, a mai dezvăluit Sonia.