Sondajele arata PSD a scăzut sub pragul psihologic de 25%. Partidul Social Democrat, condus de Liviu Dragnea, continuă să scadă în sondaje, la fel cum s-a întâmplat şi în ultimele luni.

Conform unui sondaj IMAS, comandat de Uniunea Salvaţi România pentru luna noiembrie, PSD a ajuns la 24,9%, de la 27,6% in luna octombrie. Acesta este urmat de PNL cu 23,3% si USR cu 14,8%, care continuă să crească.

Conform sondajului, urmeaza ALDE cu 11,7%, MRI cu 8,2% (in scadere fata de octombrie si septembrie), UDMR cu 5,8%, PRM cu 2,4%, PMP cu 2,1%, PNTCD cu 2,0% si PRU cu 0,3%.

„Sondajele confirma ca sfarsitul dictaturii lui Liviu Dragnea si a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intentie de vot. Va multumim pentru incredere! La urmatoarele alegeri, trebuie sa iesim la vot, sa fim multi, sa alegem oameni cinstiti si competenti pentru Romania”, a transmis USR pe Facebook.

Citeste si...
Ministrii Transporturilor si Dezvoltarii, subiect de dezbatere intre Dragnea si Tariceanu

Cea mai mare surpriză este însă faptul că sondajul facut de IMAS, cel in care PSD are 25%, arată că românii îl percep pe Victor Ponta ca fiind liderul opoziţiei, în timp ce Dacian Cioloş nu reuşeste să se impună ca un lider valid al opoziţiei, iar Ludovic Orban dezamăgeşte, aşa cum a făcut-o încă de la începutul mandatului din fruntea PNL.