Tien Hsien Liquid este una din cele mai bune solutii naturiste pe care cei de la Bioo o propun clientilor sai impotriva efectelor nocive ale chimio si radioterapiei. Este un supliment natural ce nu prezinta efecte adverse si confera protectie organismului crescand capacitatea de raspuns impotriva factorilor de stres fizici, chimici si psihici. Imbunatateste considerabil functiile glandelor suprarenale si poate fi utilizat ca si adjuvant in cazurile de hepatita B.

Suplimentul alimentar Tien Hsien Liquid contine plante si ciuperci medicinale cu numeroase proprietati benefice. Nu mai putin de 13 ingrediente active fac parte din compozitia acestui produs care actioneaza asupra sistemului imunitar eficient intarindu-l in lupta impotriva tumorilor canceroase. Produsul a fost testat cu succes de catre cercetatori si a avut efecte pozitive impotriva efectelor nocive ale chimio si radioterapiei. Cea mai importanta caracteristica a suplimentului natural este data de capacitatea de a inhiba dezvoltarea celulelor tumorale, fapt care duce la reducerea recidivelor. Ingredientele active din acest produs ajuta organismul in starile de oboseala cronica si epuizare fizica sau mentala.

Ingrediente active prezente in suplimentul alimentar Tien Hsien Liquid

Astragalus este un ingredient cu functie de antibiotic natural care ajuta la procesul de vindecare si stimuleaza motilitatea spermatozoizilor. Este eficient si in consolidarea sistemului imunitar. Un rol similar il are si Ganodema lucidum care lupta impotriva infectiilor si intareste sistemul imunitar. Eleutherococcus senticosus stimuleaza sistemul imunitar si contribuie eficient la indepartarea starii de oboseala. Cordyceps foloseste substante inhibatoare care ataca celulele canceroase de la nivelul plamanilor. Lemnul dulce contine un hormon cu rol de agent antiinflamator. Printre ingredientele active se mai numara pulberea de Gynostemma, rehmannia glutinosa, curmale, crin, sodiu, oldenlandia diffusae si pogostemon cablin.

Citeste si...  Viorica de la Clejani, de la bal la spital

Bioo ofera solutii naturiste si pentru buna functionare a sistemului nervos. Neurovert este unul din cele mai bune suplimente naturiste care are un rol foarte important cand vine vorba de buna functionare a memoriei, puterea de concentrare si nu numai.

Efecte benefice ale suplimentului alimentar Neurovert

Neurovert este un produs naturist care foloseste 5 ingrediente active. Combinarea sinergica a acestor extracte de plante ajuta la cresterea puterii de concentarea si a atentiei. Confera protectie celulelor sistemului nervos si sustine eficient capacitatea de memorare. Un ingredient de baza din compozitia acestui produs ajuta la ameliorarea starilor de oboseala fizica si psihica. In plus sustine si buna functionare a sistemului nervos, astfel ca toate se leaga si capacitatea de memorie sufera o imbunatatire consistenta.

In compozitia tratamentului naturist se regaseste Lecitina din soia. Acest ingredient este compus dintr-un amestec de compusi extrasi din soia. Are mai multe beneficii asupra organismului printre care se numara chiar si ameliorarea bolii Alzheimer. In plus sustine eficient buna functionare a functiilor cognitive ca si Ginko biloba, un alt ingredient activ prezent in Neurovert. Salvia este o planta cu numeroase beneficii asupra functiei creierului. Reduce inflamatiile, previne bolile cronice si stimuleaza sistemul imunitar. Toate aceste suplimente naturale au o multime de beneficii asupra organismului si asupra creierului. Atat Neurovert cat si Tien Hsien Liquid sunt suplimente 100% naturale pe care magazinul online Bio www.bioo.ro le ofera clientilor sai.