Decizia putea fi contestată în trei zile, dar până acum nu s-a depus nici o contestare

 Omar

Curtea de Apel Ploieşti a respins solicitarea formulată de Comisia de evaluare a dosarelor din cadrul Penitenciarului Mărgineni privind aplicarea legii penale mai favorabile, respectiv contopirea pedepselor în cazul deţinutului Omar Hayssam, decizia putând fi contestată.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Curtea de Apel Ploieşti, magistraţii au judecat, la sfârşitul săptămânii trecute, sesizarea formulată de Comisia de evaluare a dosarelor din cadrul Penitenciarului Mărgineni privind aplicarea legii penale mai favorabile în cazul lui Omar Hayssam.

Conform reprezentanţilor instanţei ploieştene, comisia din cadrul Penitenciarului Mărgineni, unde este încarcerat Omar Hayssam, a depus la Curtea de Apel Ploieşti o sesizare prin care propunea contopirea pedepselor în cazul acestui deţinut.

Soluţia pronunţată, vineri, de Curtea de Apel Ploieşti poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost depusă contestaţie în acest sens.

Omar Hayssam este încarcerat la Penitenciarul Mărgineni din judeţul Dâmboviţa, fiind condamnat definitiv, în trei dosare, la 20 de ani, 16 ani şi, respectiv, trei ani, pentru răpirea celor trei jurnalişti, înşelăciune în cazul „Volvo” şi fraude în cauza „Foresta Nehoiu”.

 

 

Citeste si...  PANICĂ MONDIALĂ Facebook a CĂZUT în toată lumea: Instagram nu a mai funcționat