Pe langa salvarea fisierelor si documentelor in cloud, orice companie care se bazeaza pe datele dintr-un calculator, trebuie sa ia in calcul si posibilitatea de a-si instala un program pentru recuperarea datelor sterse.

Este esential ca recuperarea sa se realizeze in conditii de siguranta – fisiereletrebuie recuperate fara a fi deteriorate.

Cea mai buna solutie pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows este aplicatia EaseUS Data Recovery Wizard for Windows.

Aceasta este perfecta pentru o astfel de situatie, deoarece este capabila sa recupereze fisiere si date pierdute prin: stergerea accidentala, compromiterea sistemului de operare sau a hard disk-ului, formatarea sistemului de operare sau atacarea acestuia de catre virusi care duc la stergerea fisierelor.

Aplicatia EaseUS Data Recovery Wizard for Windows poate fi descarcata de pe site-ul easeus.com si este cel mai bun software pentru o recuperare rapida si sigura a fisierelor.

Poate fi descata si incercata in varianta gratuita pentru a recuperapana la 2GB. Astfel o puteti testasicu siguranta veti ramane impresionati de eficienta sa.

Acest software este foarte usor de utilizat avand o interfata simpla si prietenoasa si nu trebuie decat descarcata, dupa care trebuie sa urmati cativa pasi foarte simpli,fiind ghidati de aplicatie in timpul procesului.

Citeste si...  Facebook urmareste utilizatorii si cand acestia sunt deconectati

Pe scurt, pasii constau in: identificarea locatiei din care au disparut fisierele, scanarea in detaliu a calculatorului,selectarea fisierelor pe care vrem sa le recuperam si lansarea aplicatieicare se va da start la procesul de recuperare.

Totul se realizeaza foarte rapid si simplucu doarcateva click-uri. Fie ca este vorba despredocumente, fisiere video, foto sau audio saude tip RAR, ZIP, ISO, prin acest software totul va fi maisimplu.

Ca si sisteme de operare, EaseUS Data Recovery Wizard for Windows poate fi utilizata pe:

  • Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
  • Windows Server 2016
  • Windows Server 2012
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2003

Accesand site-ul easeus.com,programul va putea fi descarcat si incercat gratuit iar,in cazul in care veti fi multumit,aveti posibilitatea de a achizitiona din mai multetipuri depacheteEaseUS Data Recovery Wizard for Windowspe celmai potrivit pentru nevoile voastre.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, asa ca va invit sa accesati easeus.com.