Tânăra care a reclamat, săptămâna trecută, la Secția 21, că a fost victima unui taximetrist care a tâlhărit-o și a vrut să o supună la perversiuni sexuale s-a întors din Italia. Ca urmare, polițiștii l-au putut identifica și reține pe autor. Acesta a fost încătușat în centrul Capitalei.

taxi_53728100_89539300_77173200

Bărbatul căutat de polițiștii din București pentru că, săptămâna trecută, ar fi condus o tânără în zona Lacul Morii, unde a încercat să o agreseze sexual, apoi a tâlhărit-o, a fost reținut, luni seară. Vasile Anghelescu, de 35 de ani, a fost capturat pe stradă, în fața magazinului Unirea.

Anchetatorii au reușit să recupereze actele fetei, care se aflau în geanta pe care taximetristul a luat-o, pentru că acesta le-a aruncat pe un teren viran, din apropiere de Calea Griviței, scrie evz.ro. În plus, când suspectul a fost reținut, s-a aflat că acesta nu a lucrat niciodată la firma Speed Taxi, ci la o alta, Sprinter, care activează ilegal și de la care Anghelescu a plecat și a predat mașina în seara zilei în care s-a petrecut incidentul.

Citeste si...
CNCD a amendat o firmă de taxi cu 10.000 de lei pentru lipsa sa de omenie a unui taximetrist