Britney Spears a scapat din focurile iadului cu rochia asta. Afla cum s-a imbracat starul international cand s-a dus la biserica!

britney-spears-sexy-photo-1

Cantareata de talie internationala a ales sa mearga la biserica sa ii mai ceara cine stie ce lui Dumnezeu. Avere si faima are, este iubita de milioane de fani, este in lumina reflectoarelor de cand s-a nascut practic, iar averea ei este uriasa. Ce isi poate dori mai mult, Britney Spears?

 

61366353

Vedeta s-a gandit sa mai treaca pe la biserica, insa alegerea vestimentatiei nu a fost deloc pe gustul enoriasilor sau a preotilor. Acestia cu criticat-o dur, spunand ca Britney Spears parca a ales sa „faca trotuarul” decat sa mearga la biserica.

Rochia ce ii vine deasupra genunchilor, chiar a coapselor. nu a fost deloc pe gustul celor prezenti la slujba. Multi au comentat pe marginea intregii situatii si au spus ca asa ceva este inadmisbil, mai ales ca acea costumatie era una demna de a merge in club sau mai rau…pe trotuar, pentru prostitutie.

Chiar daca femeile si persoanele mai rationale au fost socate, unii barbati au fost extrem de fericiti sa vada asa o priveliste, semn ca totusi Britney Spears mai intoarce un cap sau doua.

Citeste si...  SUA ANTRENEAZA SOLDATI UCRAINIENI!