Un bărbat și-a vândut fiica unui cuplu de străini cu aproximativ 9.000 de euro, pentru a putea să o plătească pe preferata lui de pe un videochat.

Un bărbat, din provincia chineză Fujian, avea doi copii mici – un fiu și o fiică – și spune că soția lui a plecat de acasă și nu-și mai permitea să crească doi copii. A fost acuzat de trafic de persoane, după ce autoritățile au stabilit că și-a vândut fetița, în februarie, potrivit Daily Mail, care citează Strait Metropolis Daily.

Potrivit presei locale, tatăl, cunoscut sub numele de Lu, a fost prezentat cumpărătorilor de către doi intermediari la începutul acestui an. Cumpărătorii – familia Chen – locuiesc în orașul Fuzhou, aflat la 110 kilometri de domiciliul bărbatului. Cei doi suferă de probleme de fertilitate, iar copilul pe care îl aveau a murit în 2017. Soții sperau să poată adopta un copil.

Citeste si...
China a adoptat un set de măsuri dure pentru a ține în frau epidemia de COVID 19

Până la urmă, au cumpărat fetița. Tatăl și familia au semnat un așa zis act de adopție, care nu este nimic altceva decât o foaie scrisă de mână și semnată de cei trei. Tatăl a primit 80.000 de yuani, adica aproximatin 9.000 de euro.

Anchetatotii au stabilit că bărbatul a băgat toți banii într-un videochat, unde o contacta pe o anumită tânără.

Acordul ilegal a ieșit la iveală câteva luni mai târziu, când familia Chen a încercat să obțină un act de identitate pentru fată folosind un certificat de naștere fals.