Cârcotaşii spun că vedeta nu-l merită pe chipeşul actor

Lady

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „You & I” insa abia un an mai tarziu au inceput o relatie care, spre surprinderea tuturor, merge extrem de bine. Cine este si cum arata iubitul controversatei Lady Gaga?

Lady1

Pe cat este ea de bizara, pe atat este el de normal. Vazandu-i, oamenilor le vine greu sa creada ca formeaza un cuplu de mai bine de un an si ca intre ei nu a avut loc nicio drama. Cu toate acestea, Tyler Kinney si Lady Gaga se lauda ca au o relatie inchegata si ca nu au trecut prin niciun fel de conflict major de cand formeaza un cuplu.

Lady2

Mai mult decat atat, Tyler – care joaca rolul principal in serialul „Chicago Fire” – a tinut sa specifice intr-un interviu ca Lady Gaga este extrem de normala in afara scenei si ca nu seamana deloc cu personajul pe care l-au criticat adesea milioane de oameni din intreaga lume.

Lady3

Tyler ii ia apararea si sustine ca ii intelege meseria, la fel cum si ea o intelege pe a lui. Barbatul in varsta de 32 de ani este actor si probabil ca l-ati vazut in seriale populare ca „Vampire Diaries” sau „Chicago Fire”, unde a avut roluri importante. Fara sa stiti ca este insusi iubitul controversatei artiste, i-ati admirat probabil corpul de model, după cum se vede din aceste imagini.

Lady4

 

Citeste si...  Gabriela Cristea ar putea fi însărcinată?!