„Lucian Bute se afla intr-un moment foarte bun al carierei lui”

Bute

Lucian Bute a pierdut categoric ultimele două meciuri importante, cu Carl Froch şi Jean Pascal, dar Rudel Obreja, cel care îi reprezintă interesele în România a făcut o declaraţie şocantă. „Lucian Bute se afla intr-un moment foarte bun al carierei lui”, a declarat Rudel Obreja.

Rudel Obreja sustine ca Lucian Bute va reveni in top daca va continua alaturi de Interbox. „Lucian Bute se afla intr-un moment foarte bun al carierei lui. Daca pana acum mai era loc de indoieli, acum lucrurile sunt clare. Pana la meciul acesta puteam pune pe seama unor factori externi. Lucian se afla la un moment al adevarului. Toate lucrurile intamplate pana acum ii vor face un tablou corect. In urma analizei va putea lua deciziile cele mai bune. Eu cred ca el poate continua, isi poate relansa cariera. Depinde de cativa factori din jurul lui, pe care ar putea sa-i schimbe.

Nu sunt adeptul aruncarii peste bord a unor oameni cu care ai lucrat ani buni. Etse o alegerea gresita. Nu asa e corect sa faci. Nu exista o asemeneqa clauza contractuala, care sa-l oblige sa aiba antrenor furnizat de ei. Contractul lui cu Interbox este unul de promovare.

Lucian nu trebuie sa se rupa de Montreal si implicit de Interbox. Nu cred ca ar fi o mutare benefica sa plece de Montreal. Ce trebuie schimbat sunt lucruri din interior. El vinde in Montreal inca. Nu are sens sa ne gandim la o ruptura de ei. Oamenii au lucruri bune, au argumente pozitive. Trebuie o infuzie noua acolo. Larouche ar trebui sa ramana langa Lucian, dar intr-o alta pozitie”, a declarat Rudel Obreja.

 

 

Citeste si...
Dragnea: Dacă voi decide să candidez la şefia PSD, voi face echipă cu Ghiţă