Clubul deschis recent de Cristi Borcea in incinta Strandului Crangasi este promovat de fosta sotie!

Din momentul in care a fost eliberat conditionat, Cristian Borcea nu a avut ochi decat pentru iubita lui, Valentina Pelinel! Fosta manechina l-a asteptat pe omul de afaceri la iesirea de la Penitenciarul Jilava si a stat alaturi de el pe toata perioada interviurilor.

 

Cateva ore mai tarziu, Cristi si-a facut aparitia in barul sau din incinta Strandului Crangasi la brat cu Pelinel si parea indragostit lulea. De altfel si demonstra acest lucru prin gesturile pe care le facea pentru frumoasa femeie! Borcea o tinea pe Valentina de mijloc, o saruta si o prezenta tuturor ca pe unica persoana importanta din viata lui.

Valentina Pelinel a fost pusa in plan secund de Borcea?! Motivul pentru care Mihaela este in prim-plan

Cu toate acestea, se pare ca nu totul se invarte in jurul Valentinei Pelinel! Surse din preajma familiei sustin ca, in privinta afacerilor de pilda, fosta sotie a lui Borcea, Mihaela ar avea un cuvant greu de spus. O dovada in acest sens o reprezinta si faptul ca femeia se ocupa de ultimul business deschis de ex-actionarul dinamovist in Bucuresti!

“Clubul din Crangasi, inaugurat in urma cu o luna si jumatate, este promovat numai de Mihaela! Ea este cea care a organizat evenimentul de deschidere, in plus, si pe partea de online, tot afacerista este cea care face tot felul de postari! In ultima perioada, nu a fost petrecere sau vizionare de meci la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia fara ca ea sa nu le arate publicului prin intermediul adreselor sale de socializare. Este un adevart om de marketing si publicitate”,au dezvaluit apropiatii, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si...  Ce surpriză au avut poliţiştii din Suedia, după ce au percheziţionat un cerşetor agresiv, care cerea bani pentru un „bilet spre casă”