Legiştii au finalizat analiza efectuată pe oasele găsite în sacul cu cenuşă şi din câte se pare ar fi ale adolescentei de 15 ani. Oasele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal arată că rămăşiţele osoase corespund profilului genetic al Alexandrei Măceşanu, deşi Gheorghe Dincă a precizat că ar fi ale Luizei Melencu.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure
Legiştii au finalizat analiza efectuată pe oasele găsite în sacul cu cenuşă şi din câte se pare ar fi ale adolescentei de 15 ani. Percheziţiile continuă la casa lui Dincă, iar medicii de la IML mai au de verificat 30 de pachete cu rămăşiţe.

În urmă cu mai bine de o săptămână, IML a confirmat că Alexandra Măceşanu, tânăra de 15 ani, fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă
Au găsit oasele la indicaţiile lui Dincă
În schimb, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a spus că oasele găsite de anchetatori în pădurea indicată de Dincă nu aparţin fetei de 15 ani.

Citeste si...  Kovesi asteapta ca Guvernului sa-i ceară o intelegere amiabilă

Nu sunt oasele Alexandrei! Ştirea este falsă. Nu există niciun raport care să indice că rămăşiţele găsite în pădure sunt ale Alexandrei! Cineva are interesul să decredibilizeze presa în acest demers continuu pentru adevăr.

O analiză antropologică nu certifică nimic! Demersul este menit a opri campania media pentru adevăr prin intoxicare. Rog toţi jurnaliştii să verifice înainte. Cineva se joacă cu credibilitatea lor!’, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Criminaliştii au descoperit oase într-un loc indicat de Gheorghe Dincă, într-o pădure din apropierea oraşului Caracal, după ce au verificat mai multe piste indicate de criminalul din Caracal.