Din reţelele de cerşetori din Capitală ieşi doar cu picioarele înainte. Asta a aflat bătrân om al străzii, care s-a săturat să cerşească pentru cel care îi oferea un adăpost.

soarta-cumplita-pentru-un-batran-cersetor-din-capitala-are-sanse-minime-de-supravietuire-dupa-ce-a-282541

Furios că va pierde banii pe care îi aducea bărbatul, şeful bandei, împreună cu fiul său vitreg şi cu un adolescent, l-au bătut atât de rău încât bătrânul a ajuns la spital şi are şanse minime de supravieţuire. Doi dintre bătăuşii au fost arestaţi, iar psihiatrii vor stabili dacă minorul care a dat cu pumnul în bătrân avea discernământ.

Liderul bandei de cerşetori i-a luat de pe străzi şi i-a primit la el în casă pe bătrân şi pe iubita acestuia. Însă în lumea celor fără adăpost nu există binefăcători. Aşa că cei doi trebuiau să stea cu mâna întinsă la trecători şi să-i predea banii primiţi din mila oamenilor.

După un timp, bătrânul s-a săturat şi i-a spus şefului reţelei de cerşetori că vrea să fie din nou liber şi că femeia lui vine cu el. A aflat însă că bărbatul de 34 de ani îşi conducea afacerea cu mână de fier. Împreună cu fiul său vitreg, de 18 ani, şi cu un prieten al acestuia, de 15 ani, liderul bandei l-a tras o bătaie soră cu moartea.

Bătrânul a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni şi are şanse minime de supravieţuire.

Concubina şefului reţelei de cerşetori susţine însă că bărbatul şi fiul său încercau de fapt să o salveze pe bătrână din mâinile celui bătut de moarte.

Liderul bandei de cerşetori şi fiul său vitreg sunt deja arestaţi preventiv. Dacă bătrânul va muri, vor fi acuzaţi de omor şi ar putea sta până la 15 ani după gratii. Dacă psihiatrii vor stabili că băiatul de 15 ani avea discernământ când l-a lovit pe omul străzii, atunci acesta ar putea ajunge şi el la închisoare.

Citeste si...
VIDEO: Un vârtej asemenea unei tornade s-a format lângă București