Vă mai amintiţi de Gabriela Cristea, goală puşcă şi cu „păsărica” la vedere?

gabi-3_02

 Gabriela Cristea se numără printre vedetele care şi-a început ascensiunea în showbiz prin intermediul unui pictorial în revista cu iepuraş. Prezentatoarea Kanal D a renunţat la haine în anul 2000, realizând unul dintre cele mai excitante pictoriale din Playboy.

gabi-2_04

„Copilăria ei a însemnat muncă, pentru că la zece ani s-a apucat de balet. Şi nu s-a mai oprit decât după alţi zece ani, absolvind liceul „Dinu Lipatti”. S-a ales cu un trup frumos şi o prezenţă distinsă. Dar a cotit-o apoi spre imagine şi mass-media, pentru că „în România nu poţi trăi, deocamdată, din dans”.

gabi-4_02

Prin aceste rânduri era prezentată Gabriela Cristea în pictorialul Playboy, realizat în 2000, pe când bruneta nu reuşise încă să-şi facă un nume în showbiz.

gabi-7

Pictorialul a fost realizat la malul mării şi este considerat unul dintre cele mai dezinhibate şi excitante materiale dintr-o revistă de gen realizat până acum în România. Brunetă, cu ochii verzi, slăbuţă şi dornică de afirmare, Gabi apare în câteva instantanee nu doar cu sânii, ci şi cu părţile intime la vedere, dându-le motive domnilor să o includă în cele mai nebune şi fierbinţi fantezii ale lor.

 

 

Citeste si...  Alexandra Harra, din ce în ce mai goală!