Doctorii spun că doar o minune îl mai poate salva!

schumacher-coma-1

Michael Schumacher nu si-a revenit inca dupa accidentul suferi la schi la sfarsitul lunii decembrie. Fostul Campion de Formula 1 se afla de 69 de zile in coma indusa, iar medicii declara acum ca doar o minune il mai poate salva.

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher este mai grava decat s-a crezut initial. Medicii il tin inca in coma indusa dupa accidentul suferit la sfarsitul anului trecut pe partie de schi. Leziunile pe creier sunt grave, iar recuperarea este anevoioasa pentru ca sangerarile de pe creier i-ar putea provoca paralizia. Au aparut voci care sustin ca renumitul campion mondial la Formula 1 ar putea ramane in aceasta stare chiar toata viata.

Majoritatea comelor induse dureaza in jur de doua sau trei saptamani, insa situatia in cazul lui Schumacher pare sa fie foarte grava. Cu toate ca managementul sportivului sustine ca acesta se afla in faza de trezire, surse din cadrul spitalului declara pentru ziarele germane ca doctorii nu mai au sperante ca-si va mai reveni.

In coma indusa pacientul isi pierde capacitatea de inghiti, nu mai poate simti durerea si nu mai poate să respire de unul singur. Acesta trebuie sa fie monitorizat non-stop pentru ca functiile vitale sa-i fie mentinute in viata. Cel mai mare risc al lui Schumacher este pneumonia, iar acesta se pare ca s-a ales deja cu o infectie la un plaman.

Citeste si...  Cum înţeleg femeile din tribul Suri să se facă frumoase!