Roxana Vancea a iesit in toata splendarea din valurile marii, etalandu-si superbii sani!

Vancea 1
Turistii au ramas muti de uimire si de admiratie, atunci cand frumoasa Roxana le-a aratat cu ce a fost dotata de mama natura.

VanceaVedeta s-a balacit minute bune in apa, alaturi de prieteni, dar sutienul costumului de baie nu a tinut cu ea, ci cu admiratorii ei. I-au trebuit Roxanei clipe memorabile pentru a-si aranja costumul de baie care nu dorea sa stea pe sanii ei imensi.

Vancea 2Valurile i-au cam jucat feste, iar veeta a iesit din mare in sanii goi, mai ceva ca o sirena. Spre norocul ei, si-a dat seama destul de repede ca sutienul ii lipseste, insa cele cateva secunde au fost de ajuns pentru ca momentul sa fie imortalizat. Iar Iulian, noul iubit al Roxanei, impreuna cu ceilalti turisti, s-a bucurat cu siguranta de imaginea fierbinte oferita de iubita lui.

Da, Roxana are un nou iubit, numai este singura asa cum se plangea in urma cu cateva saptamani. Cei care sperau sa o cucereasca si-au pierdut randul.

De cateva zile, vedeta si-a schimbat statutul, parasind galeria femeilor singure si lasandu-se cucerita de un tanar descurcaret din Pitesti. Si, cum sunt indragostiti lulea, cei doi n-au motive sa se ascunda, acum distrandu-se de mama focului, pe Litoral.

La doi ani de la debutul din showbiz, Roxana Vancea a hotarat ca e momentul sa nu se mai fereasca, asa cum a facut pana acum, si sa se afiseze, in premiera, cu noul ei iubit. Iar norocosul care are privilegiul de a atinge una dintre cele mai frumoase perechi de sani din showbiz este Iulian, un tanar din Pitesti, care s-a cam chinuit ceva pana sa o cucereasca, dar in cele din urma a izbutit.

Iar Roxana este extrem de fericita, atat de fericita incat a simtit nevoia sa ofere un indiciu referitor la schimbarile din viata ei personala, postandu-si pe Facebook o fotografie cu mana ei, in mana unui barbat, respectiv a iubitului.

Acum, la mare, Roxana Vancea nu ezita sa se sarute in vazul lumii cu proaspatul ei iubit. (I.S.)